Adatvédelem

Külsős képanyag:

A felhasznált fotóanyag részben a PhotoCase vagy Fotolia képadatbázisból származik. További információ az alábbi link alatt érhető el: http://www.PhotoCase.com vagy http://de.fotolia.com/.

Felelősség:

A Felina GmbH alapos kutatás hajt végre és mindent megtesz azért, hogy biztosítsa, hogy csak olyan információk kerüljenek a weboldalain nyilvánosságra, amelyek teljeskörűek és pontosak. A Felina GmbH azonban nem vállal garanciát vagy felelősséget azért, hogy ezek az információk teljesek, naprakészek, magas minőségűek vagy pontosak. Az ilyen információk felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségi körébe tartozik.

Felhasználás:

A Felina GmbH weblapjain lévő minden tartalom, beleértve minden szöveget, képet, grafikát, dizájnt, ikont és videót stb-t a szerzői jog védelme alatt áll. Minden kereskedelmi célú felhasználás, különös tekintettel adatbázisban történő tárolásuk, közzétételük vagy bármilyen üzleti célból való felhasználásuk a jog jogosultjának hozzájárulása nélkül tilos.

Védjegyjogok:

A Felina GmbH a tulajdonosa a honlapján közzétett minden védjegynek és logónak. Ez nem vonatkozik más vállalatok azon védjegyeire vagy logóira, amelyek bemutatása információs céllal történik a külsős céggel kapcsolatban. Ezek a védjegyek és logók az adott cég tulajdonában állnak. Harmadik fél számára – bármilyen okból is történik – tilos a Felina GmbH illetve ezen cégek védjegyeinek és logóinak használata.

Linkek:

A Felina GmbH website-ja más weboldalakra mutat. Ezen külsős oldalakra történő hivatkozások megosztása előtt a külsős oldalak esetleges jogellenes tartalma ellenőrzésre kerül. A Felina GmbH-nak azonban nincs befolyása ezen oldalakon nyilvánosságra hozott anyagokra, valamint nem felelős az idegen oldalak tartalmáért vagy adatvédelmi módszeréért. A Felina GmbH nem vállal semmilyen felelősséget a hivatkozott oldalak tartalmáért. Bármilyen jogellenes tartalomra való jelzést a Felina GmbH kivizsgál és ha szükséges a Felina GmbH eltávolítja a linket az oldaláról.

Adatvédelem:

A Felina GmbH az Ön adatait felelősségteljesen kezeli. Személyes adatokat a cég ezért csak abban az esetben gyűjt, tárol és kezel, ha azok a szolgáltatásai nyújtáshoz, valamint az igények teljesítéséhez szükségesek és csak amennyire a törvények előírják, illetve azok által engedélyezettek.

A fentieken túl az Ön személyes adatait csak abban az esetben használjuk fel, amennyiben Ön ehhez kifejezetten hozzájárult. A beleegyezését bármikor visszavonhatja, például írásban az info@felina.de-re küldött e-mailben a beazonosításához szükséges adatok megadásával. A Felina GmbH az Ön adatait bizalmasan kezeli az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően és az Ön adatait nem adja tovább harmadik félnek. Személyes adat a vállalat tulajdonában álló szervereken van tárolva.

Kapcsolat:

Felina GmbH
Lange Rötterstr.
11-17
D-68167 Mannheim
Telefon: +49 (0)621 / 385-0
Telefax: +49 (0)621 / 34071
info@felina.de